Jubileumactie Vijf Jaar Giant Store Sittard-Geleen

Foto: Giant Store Sittard-Geleen

ADVERTORIAL – Komende maand, om exact te zijn op 14 maart aanstaande, bestaat Giant Store Sittard-Geleen exact 5 jaar!.

Dat gaat natuurlijk gevierd worden met enkele spectaculaire aanbiedingen en acties. Aangezien het nu al fantastisch weer is besloten om de eerste actie alvast te presenteren, en wat voor één!

Ongeacht het merk (bekend of onbekend) kost een E-Bike met middenmotor al gauw meer dan 2000 euro. En wat koopt u dan? Hoe lang krijgt u
garantie? Hoe lang gaat de accu mee? En waar en wanneer kan ik terecht voor eventuele reparaties of servicebeurten?

Deze actiefiets, een Giant Entour E+1 LTD, heeft een zeer sterke 60Nm Yamaha middenmotor met 6 ondersteuningsstanden waaronder een automaat, Shimano Nexus-7 versnellingen, digitale display en een 400Wh accu.

Kortom een betrouwbare E-Bike van ’s werelds grootste merk voor een prijs waarvoor u ze niet vaak tegenkomt. Tel daarbij op de uitstekende service van één van de 25 beste rijwielzaken van Nederland die vanaf maart zelfs 52 weken per jaar 6 dagen per week geopend is en niets staat uw onbezorgd fietsplezier nog in de weg!

Eerst carnaval vieren of op wintersport? Ga op z’n minst al even kijken, vrijblijvend proefrijden of kennismaken met deze geweldige E-Bike, want op=op en weg=pech. Reserveren (zonder aanbetaling) is namelijk vanaf nu al mogelijk.

Reacties