Nog enkele plekken vrij bij workshop ‘Ge-Stipt’ bij Wollstreet

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zaterdagmorgen 30 november vindt van 10:00 tot 12:30 uur bij Wollstreet aan de Rijksweg Noord in Sittard de workshop Ge-Stipt van Brechtje Bubeck plaats.

Porselein stippen is een mooie en eenvoudige techniek. Maar wees gewaarschuwd: je wordt er echt vrolijk van en raakt eraan verslaafd!

Tijdens de 2,5 uur durende workshop Ge-Stipt maak je zelf een klein kunstwerkje op porselein. Je kunt het direct mee naar huis nemen. Hoe leuk is het om deze workshop cadeau te geven en gezellig samen naar Wollstreet te komen voor deze workshop?

Wat leert Brechtje je?

In de workshop leer je alle tips en trucjes om met de stiptechniek te werken. Hoe meng je de verf, hoe gebruik je verschillende ‘gereedschappen’, sjablonen, hoe werken kleuren ten opzichte van en met elkaar. Dit alles pas je toe op een klein schoteltje, ben je vlug dan maak je nog een tweede werkstukje, maar let wel, ieder stipje moet droog zijn voordat er weer een andere stip overheen kan.

Wanneer

Op zaterdagmorgen 30 november 2019 van 10:00 uur tot 12:30 uur, of ’s middags van 13:00 uur tot 15:30 uur.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 45 euro inclusief verf, porselein, gereedschap en mallen.

Materiaal

In de les gebruik je materiaal van Brechtje. Je kunt de spulletjes ook ter plekke bij Brechtje kopen om thuis verder te gaan met het geleerde. Bij voorkeur met pin betalen. Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Per workshop is er plek voor maximaal tien deelnemers.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar [email protected]. Geef daarin aan voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het e-mailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.

De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL13INGB0009395982 van Wollstreet onder vermelding van je naam, ‘workshop Ge-Stipt’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Reacties