Hoog bezoek in Sittard

Inhaken is een kunst die de Meiden van Sittard verstaan als geen ander. Ditmaal is de Zittesje Revuu Hoog Bezuik de inspiratiebron.

Om de vele kwaliteiten van de Meiden van Sittard nog eens prominent voor het voetlicht te brengen plaatsten de dames – stuk voor stuk zelfstandige onderneemsters met een speciaalzaak in het centrum van Sittard – een video met een fotoreportage op hun Facebookpagina waarop is te zien dat zij zelf ook hoog bezoek hadden. Weliswaar niet buitenaards, maar wel bijna!

Wilste ’t Maximale oet eine shopdaag in Zitterd haole, bezuik dan de juweeltjes van spisjaalzake van de Meide van Zitterd!

De foto’s tonen aan dat Maxima – is ze het nou écht? – zich op allerlei gebieden door de Meiden van Sittard laat adviseren over uiteenlopende aankopen, om daarna even een kopje koffie te drinken bij Kafee de Kup, later een wijntje bij café Schtadt Zitterd en ’s middags een lunch bij Wine & Dine.

En ondertussen werden er schoenen gekocht bij Bormans, bollen wol bij Wollstreet, koopjes gescoord in de opheffingsuitverkoop bij Nouvo, advies ingewonnen over het reinigen van de kroonjuwelen bij Jewels, kleren gekocht bij Vonja XL, Benja, Creëer en Sam en Sara, de Nederlandse versie van Cien años de soledad gekocht bij Flow’s Boekensteun en nieuwe panties bij Socks & Socky. De meegereisde beveiliger raakte bedolven onder tassen, zakken en dozen vol aankopen die bij de Meiden van Sittard waren gedaan.

Het is wel bijzonder dat de Meiden van Sittard dat hoge bezoek zo lang ‘geheim’ hebben weten te houden. De berichten over Maxima’s bezoek verschenen pas op Facebook nadat Maxima allang weer was vertrokken.

De Meiden van Sittard kennen hun klanten. Je kunt er je verhaal kwijt, krijgt er een kop koffie en ontvangt er gericht, goed en eerlijk advies. Ze bieden beleving bij het winkelen. Precies waarom ‘stenen winkels’ belangrijk zijn en blijven. Vraag dat maar aan Maxima!

Het hoog bezoek aan de Meiden mag dan achter de rug zijn, de Zittesje Revuu Hoog Bezuik is dat nog niet. Komend weekend is de driejaarlijkse productie toe aan zijn laatste drie uitvoeringen. Op vrijdag- en zaterdagavond begint de voorstelling om 20:00 uur. De laatste voorstelling, op zondag 24 november, is een matineevoorstelling en begint om 14:30 uur.

HOOG BEZUIK biej de Meide van Zitterd!

Aafgeloupe waek hauwe de Meide van Zitterd HOOG BEZUIK! Maxima waor aan 't sjoppe biej de sjoon Meide spisjiaalzake.In de loup van de waek volg ein kompulatie van dit bezunjer HOOG BEZUIK, dus blief et volge!

Geplaatst door Meiden van Sittard op Zaterdag 9 november 2019

Reacties