Amuserent: “de winter is geen tijd om stil te blijven zitten”

Foto: © Amuserent

ADVERTORIAL – Ondanks dat er de komende winter weinig tot geen buitenevenementen meer plaatsvinden is het voor de meeste attractieverhuurders niet de tijd om stil te blijven zitten.

Buiten het verzorgen van de vereiste keuringen en het onderhoud van de attracties is het ook de tijd om plannen te maken voor 2020!

Trampolinetrailer

Bij attractieverhuurder Amuserent uit Sittard zijn sommige plannen al in een vergevorderd stadium. Zo is er bij een Belgische fabrikant een nieuwe trampolinetrailer besteld en deze is momenteel in productie.

Wendy Vernes van Amuserent legt uit: “We zijn altijd op zoek naar unieke attracties en speeltoestellen. Uiteraard kijken we altijd naar de vraag in de markt én volgen we ook de trends op het gebied van attracties. Vandaar dat onze keuze is gevallen op deze Trampoline Trailer.”

Trampoline springen is hot onder de kinderen, getuige de vele indoortrampolineparken die zijn verschenen. Een mobiel trampolinepark aanschaffen was echter minder eenvoudig dan het leek. Lees verder onder de afbeelding.

trampolinetrailer

Door de strenge keuringseisen die in Nederland gelden vielen veel fabrikanten af. Maar nu heeft Amuserent een partner gevonden die deze trampolinetrailer voor de Sittardse attractieverhuurder bouwt volgens de laatste eisen én uiteraard met een geldige Nederlandse keuring. “Daarbij hebben we ook erg gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de attractie, de constructie moet snel en eenvoudig uit te klappen zijn. Zeker omdat wij veel één-daagse evenementen hebben zoals alternatieve kermissen, straat- en schoolfeesten. Dan is het zaak dat we snel kunnen opbouwen en afbreken. Dat scheelt natuurlijk ook in de kosten voor onze klanten!”

Vakbeurzen bezoeken

Tevens is de winter dé tijd om de vakbeurzen te bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wendy vertelt verder: “Afgelopen week zijn we bijvoorbeeld naar de Recreatie Vakbeurs geweest. Hier treffen we altijd onze leveranciers en ook dit jaar hebben ze ons weer weten te verrassen met leuke nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we hier ook gesproken met één van de grootste springkussenfabrikanten van Europe en gezien de negatieve berichten afgelopen jaar in de media, over het gebruik van Multiplay springkussens, hebben ze een compleet nieuwe lijn uitgebracht van dit type springkussens. Diverse aanpassingen gaan ervoor zorgen dat het risico op vervelende ongevallen tot een minimum beperkt wordt.”

“Uiteraard krijgen wij komend jaar ook deze nieuwe lijn springkussens,” vertelt Wendy verder. “Maar,” zo
geeft ze aan, “Amuserent levert veilige producten, maar de klant dient er wel verstandig mee om te gaan. Dus altijd de veiligheidsregels opvolgen en zorgdragen voor goed toezicht!

Ook nieuw op de markt: Interactive Shooting Game

Wendy geeft aan dat ze het spel zelf heeft uitgetest afgelopen week, en het is op haar advies aangeschaft. “Het was een hilarisch spel om te spelen en inzetbaar voor veel doeleinden”.

De Interactive Shooting Game kun je met 4 personen gelijktijdig spelen en het is de bedoeling dat je met speciale geweren allerlei objecten zo snel mogelijk raakt. Alles wordt automatisch bijgehouden en er wordt gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten. “Aangezien we toch al in een ‘computergestuurd’ wereldje leven, moet deze aanwinst wel een succes worden,” zo besluit Wendy haar verhaal.

Uiteraard zullen in 2020 de bovengenoemde spellen en attracties weer te zien zijn op veel evenementen in onze provincie!

shooting gallery

Reacties