La Cubanita opent in maart in Sittard derde restaurant in Limburg

Foto: © La Cubanita

Tapasrestaurant La Cubanita opent medio maart 2020 een vestiging aan de Putstraat in Sittard!

Voor La Cubanita is het al de 54e vestiging in Nederland en voor de twee gepassioneerde franchisenemers Etienne Hazen en Ralf Staps (foto boven dit bericht) wordt het nieuwe filiaal in Sittard de derde vestiging in Limburg.

La Cubanita gespecialiseerd in tapasgerechten

La Cubanita is door het hele land te vinden in bijna alle grote steden. Wat Hazen en Staps betreft was het dan ook hoog tijd dat deze Cubaanse tapasketen ook in Sittard neerstrijkt!

Bij La Cubanita kun je onbeperkt genieten van 55 verschillende tapasgerechtjes die je met jouw favoriete gezelschap kunt delen, onder het genot van een heerlijke cocktail en zwoele salsamuziek. Van zondag tot en met donderdag eet je onbeperkt tapas voor €19,50 en op vrijdag en zaterdag voor maar €23,50. Daarnaast heeft La Cubanita regelmatig leuke acties voor zijn klanten in petto.

Na Maastricht en Heerlen nu Sittard

In 2015 begonnen Ralf en Etienne met een prachtige vestiging in Maastricht. In 2017 kwam hier Heerlen bij en nu, weer 2 jaar later, is de verbouwing van hun nieuwste vestiging in volle gang. Medio maart 2020 verwachten de twee heren de vestiging aan de Putstraat 28-30 te kunnen openen.

La Cubanita
Putstraat 28-30 in Sittard

Reacties