Wat doen we met de kerstdagen en waar vieren we Oud en Nieuw?

Foto: SGN

ADVERTORIAL – Wat doen we met Kerstmis? Krijgen we de hele familie op bezoek? Of gáán we op familiebezoek?

En wat doen we met eten? Koken we zelf? Of gaan we met de hele familie chique gekleed naar een exclusief en ietwat stijf restaurant?

Voor wie thuis het kerstdiner op tafel brengt moet alles – en iedereen – natuurlijk bijzonder sfeervol worden aangekleed en het eten dat op tafel komt moet minstens net zo bijzonder zijn. En dus wordt er volop ingeslagen, worden recepten gelezen en voorbereidingen getroffen en moeten nog honderd-en-één andere dingen gebeuren om alles conform het hoge verwachtingspatroon te laten verlopen. En dat brengt voor velen een hoop stress met zich mee.

Je zou natuurlijk ook kunnen denken: waarom al dat gedoe? Je kunt er namelijk ook voor kiezen om van die twee kerstdagen er één in een ongedwongen en gezellige sfeer, zonder kookstress maar wél met de hele familie neer te strijken bij Kreta Palace op de Rijksweg-Noord in Sittard, want het Grieks restaurant is op allebei de kerstdagen geopend.

Vier Oud en Nieuw in Griekse sfeer

Kreta Palace is trouwens ook geopend voor hen die Oud en Nieuw eens buiten de deur willen vieren. Je kunt er op 31 december aanschuiven voor lekker eten en drinken. Om middernacht wordt dan het nieuwe jaar verwelkomd met champagne en vuurwerk.

Bel 046-4512117 voor meer informatie.

Reacties