Even geen springkussenverhuur maar wel poppenverhuur!

Foto: Amuserent

De branche die van meet af aan keihard wordt getroffen door de coronacrisis is zonder meer de evenementenbranche.

Geen festivals, geen kermissen, geen buurtfeesten en zelfs geen communiefeesten. Dat betekent een enorm omzetverlies voor bedrijven die evenementen organiseren of dankzij evenementen bestaan. Zoals bijvoorbeeld het in Sittard gevestigde Amuserent. Het bedrijf verhuurt onder meer springkussens en kleine kermisattracties. Daar is momenteel nul vraag naar en dat blijft in elk geval zo tot 1 september aanstaande.

Om toch nog wat inkomsten te genereren gooit eigenaar David Janssen nu met meer nadruk de verhuur van Abraham en Sarahpoppen in de strijd. Want: ook in deze vreemde tijd vieren onze naasten hun vijftigste verjaardag, toch een mijlpaal in een mensenleven die we – zeker nu – niet mogen vergeten! “Een vrolijke pop in de tuin van de jarige kan altijd en zal zeker een verrassing zijn! Al onze poppen worden geleverd met een veilige blazer, scheerlijnen, grondpennen en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Makkelijk te vervoeren in een sporttas én eenvoudig te plaatsen,” aldus David Janssen, die er ook bijpassende slingers en ballonnen bij kan leveren – ook voor andere leeftijden.

Vader, moeder, vriend of vriendin een halve eeuw oud? Even Amuserent bellen en in no time staat er een pop om Ú tegen te zeggen!

De poppen zijn in verschillende thema’s te krijgen (bijvoorbeeld voetballer, Tiroler, klusser, feestvierder, kantoortype) en zijn 2,5 tot 4,5 meter hoog. De prijzen voor drie dagen plaatsing variëren van 37,50 tot 43 euro. Wie de pop zelf afhaalt krijgt 10 procent korting.

Tegen een meerprijs wordt de pop bezorgd en desgewenst ook opgebouwd en afgebroken, maar het is ook zeer eenvoudig zelf te doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.amuserent.nl of belt u 0641897632.

Reacties