Yogaplace Sittard verhuist en opent haar nieuwe deuren

Teekenschool Sittard nieuw onderkomen Yogaplace
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na 15 jaar verhuist de Sittardse vestiging van de gerenommeerde Limburgse yogaschool Yogaplace van de Broeksittarderweg naar de voormalige Teekenschool aan de Rijksweg Zuid 43b in Sittard.

Een mooie overstap naar een prachtig pand dat zowat iedereen in Sittard kent. Dicht bij het centrum, een bushalte voor de deur en op loopafstand van het station.

Tijdens het feestelijke openingsweekend op zaterdag 5 en zondag 6 september kun je tussen 10:30 en 14:30 uur binnenlopen en kennismaken met de prachtige locatie, het lesaanbod, mooie aanbiedingen, een geschenkje en natuurlijk de docenten en veel meer. Yogakleding aan? Dan kun je veilig coronaproof meedoen aan een korte workshop!

Sittard is de geboortegrond van Yogaplace, dat in 2006 van start ging. Eigenaresse Manon Simonis geeft aan: “Deze tijden vol verandering brachten ook het maken van keuzes met zich mee. Van een warme knusse en sfeervolle yogastudio in de Baandert naar een ruime, mooie, nostalgische en monumentale locatie in de voorstad in Sittard. Met de gelijktijdige metamorfose van huisstijl en logo brengt deze vernieuwde look de visie en de kracht van Yogaplace toekomstbestendig en sterk naar voren.”

Yogaplace staat voor een complete ervaring met kwaliteit. Goed om te weten is dat Yogaplace niet enkel focust op een breed dagelijks lesaanbod, maar ook op bedrijfsyoga, docententrainingen, workshops, coaching, retreats, yogatherapie en nog veel meer.

Vanaf maandag 7 september starten alle programma’s op de nieuwe locatie. “Licht, rust, ruimte en ontspanning staan centraal in dit passende gebouw en de inrichting van Yogaplace, zodat jij je dagelijkse beslommeringen met je schoenen bij de deur kunt achterlaten,” zegt Manon.

De hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM worden strikt opgevolgd. Yogaplace beschikt over een goedgekeurd ventilatiesysteem en de vele ramen bieden een garantie voor een goede luchtcirculatie met verse buitenlucht. De lesruimte is ruim van opzet.

Yogaplace biedt belangstellenden graag de hele maand september een top-aanbieding: onbeperkt gratis lessen volgen met je eigen yoga flavours classcard. De kaart is via je eigen account eenvoudig te activeren op my.yogaplace.nl.

Het lesrooster is al gevuld met dagelijkse lessen, kijk daarvoor op www.yogaplace.nl.

Ben je ook zo benieuwd? Zet het Openingsweekend van 5 en 6 september in je agenda en kom binnenlopen en kennismaken!

Reacties