Corona toont belang van beweging meer dan ooit aan

Foto: © Anytime Fitness Sittard

ADVERTORIAL – Het overgrote deel van de mensen die besmet raken met het coronavirus heeft onderliggende aandoeningen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten of longziekten zoals astma en COPD.

Veel van deze aandoeningen zijn te voorkomen of te verminderen door een gezonde levensstijl aan te houden. En dat is waar Anytime Fitness Sittard mensen graag bij wil helpen.

De sportclub aan de Stockholmstraat mocht op 1 juli de deuren na 3,5 maand sluiting weer openen. Uit een enquête onder de leden, bleek dat de leden hun fitheid na de periode van sluiting een 5,6 gaven, waar dit voor de periode een 7,8 was. Daarnaast gaven zij aan een 9 te willen bereiken.

Gezondheid is belangrijker dan ooit gebleken. Door regelmatig te bewegen en gezond te eten bouw je weerstand op en ben je beter bestand tegen een virus zoals corona, maar ook een standaard verkoudheid en griep.

Met het uitgebreide aanbod van groepslessen, spinninglessen en een ruime krachttrainingsruimte biedt Anytime Fitness voor jong en oud de mogelijkheid om te werken aan een gezonde levensstijl.

Anytime Fitness Sittard houdt zaterdag 19 september aanstaande een Open Dag. Tussen 09:00 uur en 14:00 uur kun je de club bezoeken om alles te weten te komen over de faciliteiten, persoonlijke begeleiding en een indruk te krijgen van de sfeer. Als je je die dag inschrijft, sport je een maand gratis!

Reacties