Werken en leren bij Hoppenbrouwers Techniek

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Bbl-ers, stagiairs, trainees, starters en zij-instromers zijn welkom tijdens het Online Leren en Werken bij event op 2 november.

Hoppenbrouwers Techniek, met onder meer een vestiging in Sittard-Geleen, groeit en ook in deze bijzondere tijd blijven stagiaires, bbl-ers, trainees en starters gewoon welkom om te werken en leren in de techniek.

Bbl-ers, stagiairs, trainees, starters en zij-instromers opgelet!

Op maandag 2 november organiseert Hoppenbrouwers Techniek een online evenement. Tijdens het Online Leren & Werken bij event komt je alles te weten over de kansen en opleidingsmogelijkheden binnen het familiebedrijf.

De afgelopen periode zijn er ruim 200 stagiaires en schoolverlaters bij Hoppenbrouwers gestart. Hoppenbrouwers is de technische installateur waar opleiden en ontwikkelen van haar medewerkers een belangrijk speerpunt is. Om haar groeiambities te realiseren heeft Hoppenbrouwers een lange termijn visie ontwikkeld. Zij blijven investeren in de aanwas van nieuwe medewerkers, ervaren én onervaren.

Online Leren & Werken bij Event

Door een Online Leren & Werken Bij Event te organiseren wil Hoppenbrouwers jongeren, zij-instromers en starters op de arbeidsmarkt via een innovatieve manier enthousiasmeren voor techniek. Ellen Vermeer, directeur HR: “Juist in deze tijd worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met de werving van nieuwe medewerkers. We hebben een sterke groeiambitie en om te groeien heb je goed opgeleide vakmensen nodig. We kijken naar de lange termijn en dat betekent dat je moet blijven investeren in je (potentiële) medewerkers. Zo voorkomen we dat kennis en ontwikkeling stagneert. We geloven in eigen kweek en doorstroom van onderaf, zodat mensen vanaf een zo jong mogelijke leeftijd met het bedrijf kunnen meegroeien. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in de jeugd, het opleiden van medewerkers en de samenwerking met scholen, ook in deze bijzondere tijd.”

Een breed scala aan opleidingsmogelijkheden

Hoppenbrouwers heeft uitdagende meewerkstages, stage- of afstudeeropdrachten, bbl-trajecten, traineeships, duaal-trajecten, startersfuncties en omscholingstrajecten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 2 verschillende tijdstippen: om 16:00 en 19:00 uur. Elke bezoeker krijgt een persoonlijk programma, afhankelijk van de ingevulde interesses. Zij kunnen sessies volgen over stage-, trainee- of bbl-mogelijkheden. Daarnaast kunnen zij kennissessies volgen voor verdieping van hun vakkennis en is er de mogelijkheid om online te speedmeeten met vakspecialisten.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit veertien vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1500 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden. Hoppenbrouwers draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020’.

Reacties