Mengelers Groep gaat samenwerken met ABS Autoherstel Beckers & Mulder

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Met ingang van 1 januari 2021 gaat de Mengelers Groep een samenwerking aan met ABS Autoherstel Beckers & Mulder in Landgraaf en Kerkrade.

Gespecialiseerd autoschadeherstel voor alle merken

Met de toevoeging van de Toyota-vestigingen in Roermond en Venlo vanaf april jongstleden kunnen is Mengelers Groep niet alleen met trots de oudste Toyota-dealer van Nederland, maar ook de grootste Toyota-dealer in Limburg. In 2021 zet het bedrijf de volgende stap. Ditmaal op het gebied van autoschadeherstel. Met ingang van 1 januari 2021 wordt een samenwerking aangegaan met ABS Autoherstel Beckers & Mulder in Landgraaf en Kerkrade. Hierdoor kan het bedrijf op het gebied van schadeherstel nog verder specialiseren en kan de schade aan uw auto nog efficiënter worden hersteld.

De Mengelers Groep

Wat ooit begon als een klein familiebedrijf in Oirsbeek is in meer dan 70 jaar gegroeid tot een vertrouwd Automotive adres in Limburg. Met vijf Toyota vestigingen in Limburg (Landgraaf, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo) is de Mengelers Groep niet alleen de oudste Toyota-dealer van Nederland, maar ook de grootste in Limburg. Daarnaast wordt in Sittard ook het mooie merk Suzuki vertegenwoordigd en het premium merk Lexus. Beide merken bedienen vanuit Sittard heel Limburg. Door de gespreide locaties in heel Limburg is de Mengelers Groep altijd dichtbij u in de buurt om u te helpen met al uw mobiliteitsvragen en het onderhoud en schadeherstel van uw auto.

“Door de expertise van ABS Autoherstel kunnen wij nu ook andere merken volgens fabrieksspecificaties herstellen”, aldus Brian Italiaander, algemeen directeur Mengelers Groep.

ABS Autoherstel Beckers & Mulder

ABS Autoherstel Beckers & Mulder Landgraaf en ABS Beckers en Bartels Kerkrade staat voor meer dan 40 jaar ervaring op het gebeid van universeel en compleet autoschadeherstel. De gespecialiseerde schadeherstellers en autospuiters hebben beschikking tot de modernste en de nieuwste reparatietechnieken, materialen en opleidingen voor alle merken om uw auto weer optimaal te herstellen zodat u weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt.

Ook Robert Beckers, directeur ABS Autoherstel Beckers & Mulder en Beckers en Bartels, ziet veel potentie in de nieuwe samenwerking. “Wij kunnen hierdoor extra specialisme en Merkerkenning op het gebied van autoherstel voor Toyota, Suzuki en Lexus weer aan het ABS netwerk toevoegen.”

Reacties