Dresses Boutique: nieuwe damesmodezaak aan de Voorstad in Sittard

Foto: SGN

Zaterdagochtend om 10:00 uur opende Roman Rutjens aan de Voorstad 21 in Sittard zijn ruime nieuwe damesmodezaak Dresses Boutique.

Dresses Boutique verkoopt mode voor vrouwen, van casual tot feestelijk chique. Dames kunnen er terecht voor blazers, jurken, jassen en mantels, hosiery, vesten en schoenen en daarnaast is er keuze uit diverse accessoires zoals armbanden, ringen, clutches, corsages, riemen, ringen, sjaals en tassen.

In de coronacrisis een nieuwe zaak beginnen? De enthousiaste Rutjens ziet er geen probleem in. De winkelhuren zijn het afgelopen jaar gezakt en verder heeft hij er alle vertrouwen in, ook omdat het in de winkelstraten ondanks de beperkende coronamaatregelen best druk is. “Mensen gaan niet meer zo snel elders winkelen, maar blijven dichter in de buurt en dat is alleen maar fijn,” zo zegt hij.

Het is Roman’s eerste eigen zaak. In het verleden werkte hij voor diverse damesmodeketens, dus hij kent de branche goed. Behalve de winkel aan de Voorstad heeft Dresses Boutique ook een eigen webshop, waar het hele assortiment te koop is. “Ik zie de winkel en de webshop als elkaars verlengde. Voor klanten is het vaak prettig te weten dat er ook een fysieke winkel is waar je terecht kunt om te kijken en te passen, een plek ook waar je als je daar prijs op stelt persoonlijk advies kunt inwinnen. Aan de andere kant is het voor klanten ook makkelijk dat ze spullen online kunnen bestellen. Die kunnen dan worden bezorgd (gratis bij bestellingen vanaf 150 euro) of worden afgehaald in de winkel.”

Dresses Boutique is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, steeds van 10:00 uur tot 17:30 uur en op koopavond (donderdag) tot 21:00 uur.

Dresses Boutique
Voorstad 21, Sittard
Telefoon: 0031-623342057
» Website Dresses Boutique
» Facebook Dresses Boutique

Reacties