KampsVanBaar Advocaten in Sittard breidt verder uit

Foto: KampsVanBaar Advocaten

KampsVanBaar Advocaten is een bekend advocatenkantoor in Sittard waar op dit moment 15 advocaten, drie juridisch medewerkers en acht ondersteuners werkzaam zijn.

Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het kantoor op zoek naar juridische en financiële professionals. Spreekt een van onderstaande functies jou aan, solliciteer dan nu!

KampsVanBaar Advocaten is op zoek naar:

Een (ervaren) advocaat en een juridisch medewerker (WO of HBO) sociaal zekerheidsrecht

Het team sociale zekerheid staat bedrijven, instellingen en particulieren bij in dit veelzijdige rechtsgebied. Binnen het team wordt er nauw samengewerkt, maar elk teamlid draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het binnen strakke termijnen accuraat opstellen van processtukken die juridisch goed onderbouwd zijn. Veelvuldige procesvoering ter zitting maakt deel uit van het takenpakket.

Een ervaren advocaat/curator insolventierecht en ondernemingsrecht

De sectie insolventierecht en ondernemingsrecht zoekt uitbreiding met een door de rechtbank Limburg benoembare curator die faillissementen efficiënt kan afwikkelen met ons team van assistenten. De in het insolventierecht en het ondernemingsrecht gespecialiseerde advocaten van KampsVanBaar Advocaten adviseren ondernemers in hoogtijdagen om hun onderneming optimaal te structureren. In economisch moeilijke tijden geven zij de ondernemer de juridische begeleiding die nodig is om verliezen voor de ondernemer te beperken en de voortgang van de bedrijfsvoering zeker te stellen.

Een ervaren advocaat of jurist aanbestedingsrecht en/of bestuursrecht (ruimtelijke ordening)

KampsVanBaar Advocaten zoekt een advocaat of jurist met voldoende ervaring om binnen de praktijk de leiding te nemen in deze rechtsgebieden. KampsVanBaar Advocaten helpt ondernemers, instellingen en particulieren die zich niet kunnen verenigen met de besluitvorming en de handelwijze van overheden.

Een ervaren of beginnend jurist met ambitie in de advocatuur

Dit betreft een uitnodiging tot het doen van een open sollicitatie. KampsVanBaar Advocaten komt graag in contact met enthousiaste en ambitieuze professionals met of zonder ervaring. Vertel wat jouw toegevoegde waarde is voor de klanten van KampsVanBaar Advocaten. Creëer op deze wijze zelf de vacature die je gaat vervullen.

Een faillissementsmedewerker met affiniteit met cijfers

KampsVanBaar Advocaten heeft drie ervaren curatoren die met behulp van drie advocaten/assistent-curatoren en een administratieve faillissementsmedewerkster faillissementen behandelen. KampsVanBaar Advocaten zoekt een administratief-boekhoudkundig onderlegde medewerker die inzicht heeft in cijfers en structuren voor het ontrafelen van financiële administraties in de zoektocht naar faillissementsoorzaken en eventuele onregelmatigheden.

KampsVanBaar Advocaten biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden.
KampsVanBaar Advocaten stimuleert de verdere ontwikkeling door middel van opleidingen, en schept hiermee doorgroeimogelijkheden binnen de advocatuur van ons kantoor.

Solliciteren

Richt je sollicitatie met een uitgebreid c.v. en eventueel voorzien van een videopresentatie per e-mail ([email protected]) aan:
KampsVanBaar N.V.
T.a.v. de heer mr Jeroen van Baar
Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
www.kampsvanbaar.nl

Reacties