Zeven horecazaken werken samen bij Bourgondische wandeling in Sittard

Foto: De Vief Heringe

De Vief Heringe organiseert aanstaande zaterdag opnieuw een Bourgondische wandeltocht door Sittard.

Nou deed het restaurant aan de Molenweg in Sittard dat wel vaker tijdens de coronalockdown, waarbij horecazaken geen gasten mogen ontvangen. Wandelen kan natuurlijk wel geheel conform de coronaregels en dus was de combinatie van wandelen en onderweg in de buitenlucht een hapje ophalen en nuttigen snel gemaakt.

Ditmaal werken ook andere horecazaken mee aan de Bourgondische wandeltocht. Behalve bij start- en eindpunt De Vief Heringe worden de wandelaars onderweg ook getrakteerd op hapjes en drankjes van Coffee Mundo, Brouwerij Ambrass, restaurant George’s, Café Schtad Zitterd, OLIJF en Kafee De Kup.

De wandeling is 5,5 kilometer lang en start en eindigt bij De Vief Heringe. Conform de coronaregels vertrekken steeds maximaal 2 wandelaars (meer mag alleen als ze tot hetzelfde gezin behoren) aan de wandeling. Deelname kost 34,50 euro per persoon, voor kinderen tot en met 12 jaar is er voor 15 euro een kindermenu en er wordt rekening gehouden met vegetariërs en allergieën. Starttijden voor deze Bourgondische wandeling kunnen worden gereserveerd vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur.

Wil je weten wat er onderweg wordt geserveerd of wil je een starttijd reserveren? Kijk dat op de Facebookpagina van De Vief Heringe.

Reacties