Opening 47ste vestiging van Medikamente Die Grenze in Geleen

Foto: SGN

Morgen, zaterdag 30 januari 2021 om 09:00 uur, opent Medikamente die Grenze met een nieuwe filiaal in Geleen haar 47e filiaal in Nederland.

Eind december 2020 opende Medikamente die Grenze in Venlo het eerste filiaal op Limburgse bodem en nu is het de beurt aan Geleen.

Medikamente die Grenze is gevestigd in grensstreken en heeft filialen in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en dus nu ook in Limburg. Die Grenze is vooral groot in Twente, met alleen al in Enschede zes zaken.

Ontstaan van Medikamente die Grenze

De drogisterij-keten begon in 2007 aan de grensovergang bij Denekamp. Daar begon eigenaar Bert Hesselink met de verkoop van medicijnen als paracetamol en aspirine. Die medicijnen zijn in Duitsland een stuk duurder, vandaar dat de winkel in het begin vooral Duitse klanten trok.

‘Alles wat goedkoop is, is verkoopbaar’

In de loop van de tijd is het assortiment enorm uitgebreid en bestaat onder andere uit geneesmiddelen, parfum, verzorgingsproducten, chips, snoep, frisdrank, koffie/thee wasmiddelen, diervoeding, etc. Bert Hesselink richt zich op het opkopen van grote partijen uiteenlopende spullen, om deze zo snel mogelijk aan de man te brengen. Hij is van mening dat alles wat goedkoop is, verkoopbaar is. Een vrachtwagen vol producten met een beperkte houdbaarheidsdatum kan zeer interessant zijn.

Ook een eigen webshop

Naast de 47 filialen, heeft Medikamente die Grenze ook een eigen webshop, waar naar hartenlust ‘geshopt’ kan worden. Er is een groot assortiment aan parfums van vele bekende topmerken voor een betaalbare prijs. Alle producten zoals eau de toilette, eau de parfum, aftershave, bodylotion en overige huidverzorgingsproducten zijn 100 procent origineel. Bestellen via de webshop gaat eenvoudig en snel en men kan op vele manieren veilig online betalen.

De winkel in Geleen is geheel ingericht in de stijl van Die Grenze: een lichte winkel met grote ramen en overzichtelijke gangpaden. U bent van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Gravenstraat 1 in Geleen.

De eerste 50 bezoekers ontvangen een leuke attentie.

Reacties