Preview geheel nieuwe Lexus NX op bijzondere locatie in Sittard

Foto: Mengelers Lexus Sittard

ADVERTORIAL – Op zondag 22 augustus stelt Mengelers Lexus Sittard op een bijzondere locatie in het hart van Sittard de geheel nieuwe Lexus NX aan u voor.

Een primeur die u niet wilt missen. Meld u vandaag nog aan!

De nieuwe generatie Lexus NX

In 2017 was het prachtige landgoed van Chateau St. Gerlach de plek waarop de Nederlandse primeur van de Lexus LC 500h werd gepresenteerd. In 2018 vond tijdens de Chateau Chapeau Fair de Nederlandse primeur plaats van de Lexus ES. In 2019 werd de Lexus LC Convertible op deze fair onthuld. Dit jaar heeft Mengelers Lexus Sittard opnieuw de eer om een nieuwe Lexusdiamant aan u te onthullen die nog nergens in Nederland is te zien. Mengelers Lexus Sittard nodigt u daarom op zondag 22 augustus uit om als één van de eersten in Nederland kennis te maken met de geheel nieuwe Lexus NX op het prachtige terrein van George´s in het hart van Sittard. Tevens staat op deze mooie dag het volledige Lexusgamma voor u klaar met bijzondere aanbiedingen.

Genieten in een bijzondere setting

Op deze speciale wil Mengelers Lexus Sittard u meenemen in de warme en bijzondere wereld van Lexus Sittard en Restaurant George´s. Een dag waarop ´genieten´ centraal staat. Bourgondisch genieten van de culinaire hapjes en de drankjes van George´s terwijl u samen met andere Lexusliefhebbers de nieuwste innovaties van de Lexus NX ontdekt. Dit alles in een bijzondere en sfeervolle setting. Daarbij worden de Covid-maatregelen vanzelfsprekend in acht genomen, zodat u volop kunt genieten van deze mooie dag.

Aanmelden

Mengelers Lexus Sittard hoopt u als gast te mogen verwelkomen tijdens deze Europese première. Wel graag vooraf aanmelden via www.mengelers.nl/nx-preview/. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Bert Schurgers en Bas Hubers via 0464861533, of stuur een e-mail naar [email protected].

Overnachten in het mooie Zuid-Limburg

Wilt u nog een dagje extra blijven om al het andere moois te ontdekken dat Zuid-Limburg biedt? Laat dat dan even weten bij uw aanmelding. Dan biedt Mengelers Lexus Sittard u als Lexusgast de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van € 150,- een tweepersoonskamer (inclusief prosecco-ontbijt en parkeren te boeken) in Hotel Merici.

Programma

14:00 uur: inloop preview
15:00 uur: onthulling nieuwe Lexus NX
17:00 uur: afloop preview

Locatie: George’s Sittard

Meld u vandaag nog aan via www.mengelers.nl/nx-preview. Mengelers Lexus Sittard wil u op zondag 22 augustus graag als gast welkom heten.

Teaser Lexus Sittard Preview nieuwe Lexus NX 1200x900

Reacties