Start People heeft nu ook kantoor in stadion Fortuna Sittard

Milaanstraat 120, Sittard
Foto: SGN

Om dicht bij de werkgevers en werkzoekenden te zitten investeert uitzendbedrijf Start People tegen de digitaliseringstrend in.

Meer dan ooit versnelt het tempo van digitale transitie; hybride-werken, virtuele sollicitatie gesprekken en digitale werkplatformen. Start People kiest voor een tegendraadse aanpak, ziet de kandidaat en klant als kansrijk en opent de komende maanden 10 nieuwe fysieke vestigingen in Nederland. De eerste daarvan opende op 1 oktober in het Fortuna Sittard stadion aan de Milaanstraat in Sittard. Het is na Maastricht, Roermond en Weert de vierde vestiging van Start People in Limburg. In de loop van volgend jaar krijgt Limburg er nog een vijfde vestiging bij.

“De komende jaren zijn er meer en meer vakmensen nodig,” geeft Simone Groeneboer-Dumernit aan. Als Directeur MKB van Start People is zij verantwoordelijk voor het uitzendbedrijf. “Er is behoefte aan gekwalificeerd personeel, met onze betrokkenheid en deskundigheid biedt Start People kandidaten persoonlijke training en vakopleidingen en onze klanten ontzorgen we door maatwerk te leveren voor iedere flexibele HR-uitdaging.”

Reacties