De Vief Heringe bezorgt compleet kerstmenu aan huis – *** ADVERTORIAL ***

Foto: SGN

De horeca krijgt het opnieuw zwaar voor de kiezen nu er weer een zware lockdown van kracht is geworden.

Veel horecaondernemers stappen daarom weer over op bestellen en afhalen of bezorgen. Dat geldt ook voor De Vief Heringe aan de Molenweg in Sittard.

Bij De Vief Heringe kun je elke dag gerechten van de menukaart bestellen. Lunchgerechten en warme maaltijden worden (warm) thuisbezorgd en kunnen direct worden genuttigd.

Op kerstavond en tijdens Eerste en Tweede Kerstdag worden enkel complete 3- of 4-gangen kerstdiners (ook vegetarisch) aangeboden. Deze dienen uiterlijk op woensdag 22 december te zijn besteld. Ze kunnen naar wens worden afgehaald of bezorgd. Omdat de menu’s uit meerdere gangen bestaan kunnen ze niet warm worden afgeleverd. U moet ze thuis dus alleen nog even opwarmen.

Bij het afhalen en bezorgen gelden vanzelfsprekend de basisregels (anderhalve meter afstand houden, mond-neuskapje dragen). Bij het afhalen is geen coronatoegangsbewijs nodig. Afhalen en bezorgen zijn alleen toegestaan tijdens de reguliere openingsuren. Het is niet toegestaan om op het afhaaladres iets te eten of te drinken.

Reacties

Cookieinstellingen