Aanschaf hybride warmtepomp nu nóg aantrekkelijker *** Advertorial ***

Foto: © Remeha

Goed nieuws voor wie zijn woning verder wil verduurzamen: de subsidies voor de aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp zijn met ingang van vandaag met de helft verhoogd.

Investeren in een hybride warmtepomp levert meer rendement op dan uw spaargeld op de bank. Daarnaast verhoogt investeren in de duurzaamheid van uw woning de woningwaarde. Bovendien geldt een ISDE-subsidie vanaf 2.400 euro bij een 4 kW variant (was 1.600 euro) bij een aanschaf vanaf 4.950 euro. Voor de 6 kW geldt een ISDE-subsidie van 2.700 euro (was 1.800 euro) bij een aanschaf vanaf 5.800 euro. “De terugverdientijd van een warmtepomp is daarmee nu gedaald van ongeveer vijf naar drie jaar,” aldus Dom. v/d Bergh Technische Installaties BV.

Bijna 50 procent subsidie op aanschaf hybride warmtepomp Remeha

Met een hybride warmtepomp kun je je gasverbruik tot wel 70 procent verlagen. Je totale energiekosten kunnen jaarlijks tot wel 25 procent lager uitkomen. Door het installeren van een hybride warmtepomp bespaar je niet alleen op je energiekosten zonder dat dit ten koste gaat van het wooncomfort, maar help je tegelijkertijd ook het milieu een handje.

Met de hybride Remeha Elga Ace zorgt installatiebedrijf Dom. v/d Bergh uit Sittard ervoor dat je je woning zonder enorme investering kunt verduurzamen.

Wat is dat eigenlijk, een hybride installatie?

Een hybride installatie is een combinatie van een cv-ketel en een hybride warmtepomp, zoals de Remeha Elga Ace. De Remeha Elga Ace is een warmtepomp die op elk bestaand fabricaat cv-ketel kan worden aangesloten. De warmtepomp verzorgt de gehele verwarming van uw woning totdat deze zelf signaleert dat ondersteuning nodig is van de cv-ketel. Pas dan gaat de cv-ketel weer wat gas gebruiken. Met een hybride installatie bespaart u zo tot ongeveer 70 procent op uw gasrekening en verwarmt u uw woning elektrisch via de warmtepomp. Dat levert een besparing van 25 procent op uw totale energiekosten op in vergelijking met een traditionele cv-installatie én een lagere CO2-uitstoot. Bovendien word je minder gevoelig voor de stijgende gasprijzen.

Besparen en verduurzamen zonder ingrijpende verbouwing

De Remeha Elga Ace is eenvoudig te gebruiken bij een bestaande cv-installatie, zonder grote extra investeringen. Door zijn compacte formaat past de Elga Ace in élke woning zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is. Daarbij is de Remeha Elga Ace een van de stilste warmtepompen die op de markt is.

Over Dom. v/d Bergh Technische Installaties BV

Het Sittardse installatiebedrijf – opgericht in 1931 – is een erkende specialist op het gebied van centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen en gecertificeerd conform de BRL 100. Een vakkundige montageafdeling en servicedienst, met monteurs die van alle diploma’s en trainingen zijn voorzien, maken van Dom. v/d Bergh dé Limburgse specialist voor het installeren van slimme en duurzame hybride warmtepompen zoals de Remeha Elga Ace. Het apparaat installeren kan in één dag.

Bel voor meer informatie met Dom. v/d Bergh Technische Installaties via telefoonnummer 0464510630.

Reacties

Cookieinstellingen