Feestelijke presentatie Brand Lentebock bij vier Sittardse horecazaken

Foto: Foto: Arthur Crbz, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Brand Bierbrouwerij en een aantal Sittardse horecaondernemers presenteren donderdag 11 april een speciale Brand Bier Lentebock presentatietocht.

De tocht wordt gehouden ter ere van de aangebroken lente en ter promotie van dit lekkere lentebier! De Lentebock presentatietocht biedt liefhebbers een ideale gelegenheid om te genieten van een heerlijk glas Brand Lentebockbier en meer te leren over de unieke smaken die dit voorjaarsbier te bieden heeft.

Tussen twaalf uur en half een ’s middags arriveert de bekende monumentale Brand Bierwagen bij De Vief Heringe op de Molenweg 56 in Sittard waar samen met wethouder Andries Houtakkers het eerste vat Lentebock zal worden aangeslagen en geproefd.

Aansluitend volgt een tocht met paard en Brand Bierwagen langs een aantal Brand Bier cafés. Bij elke stop kan er Lentebock worden geproefd en wordt een klein hapje aangeboden om samen te genieten van elkaars gezelschap. Om 14:00 uur wordt vanaf De Vief Heringe vertrokken naar café ’t Spinnewiel; om 15:30 uur gaat het verder naar Gastrobar 1677 op de Markt en om 17:00 uur volgt iets verderop op de Markt de laatste stop bij Tapperie De Gats.

Cookieinstellingen