Herinnering: afsluiting N276-Dr. Nolenslaan Sittard

Vanwege de aanleg van een ongelijkvloerse kruising op de T-kruising van de Dr. Nolenslaan met de N276 in Sittard is de afgelopen periode hard gewerkt aan het aanleggen van een bypass en het tijdelijk opnieuw in gebruik nemen van de oude Rijksweg Noord ter hoogte van de biomassacentrale.

Om die bypass en de oude Rijksweg Noord veilig aan te kunnen sluiten op de N276 worden de N276 en de Dr. Nolenslaan komend weekend voor alle verkeer afgesloten. Vanaf maandag 30 november rijdt het verkeer over de bypass en de oude Rijksweg Noord. Dan wordt ook begonnen met de bouw van de ongelijkvloerse kruising.

De kruising is afgesloten op de volgende tijdstippen

  • vrijdag 27 november vanaf 20:00 uur tot zaterdag 28 november 10:00 uur;
  • zaterdag 28 november vanaf 18:00 uur tot maandag 30 november 06:00 uur.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Dat betekent dat bij slecht weer een en ander kan worden verplaatst naar een later moment.

Het autoverkeer wordt ter plaatse omgeleid. Voor het vrachtverkeer van en naar het industrieterrein Sittard-Noord wordt een aparte omleidingsroute ingesteld. Voor het fietsverkeer verandert er niets, dit blijft omgeleid over het dubbelzijdig fietspad langs de oude Rijksweg Noord.

Omleidingsroutes
» Omleidingsroute autoverkeer (pdf, 1 MB)
» 
Omleidingsroute vrachtverkeer (pdf, 250 KB)
» 
Omleidingsroute fietsverkeer (pdf, 1 MB)

Cookieinstellingen