Fortuna Sittard wil ongeslagen thuisstatus ook tegen RKC vasthouden

okt 29 2016, 12:04 Sport
teamfoto guus queisen
Zondagmiddag speelt Fortuna Sittard om 14:30 uur in eigen stadion het competitieduel tegen het dit seizoen sterk spelende RKC Waalwijk.
De Brabanders hebben net als Fortuna een aantal zware jaren achter de rug en zijn bezig aan een goed seizoen. Het team van coach Peter van den Berg is momenteel tweede in de tweede periode. Door Fortuna Sittard de eerste thuisnederlaag van dit seizoen te bezorgen kunnen de Waalwijkers gedeeld koploper in de tweede periode worden.
De mannen van coach Ben van Dael is er uiteraard alles aan gelegen om de ongeslagen thuisstatus ook tegen RKC vast te houden.
Bij RKC Waalwijk ontbreken Serginho Green (geschorst), Fred Benson (kuitblessure), Ingo van Weert en Rob van Sonsbeek. Mogelijk ontbreekt ook Nando Wormgoor
Aan Fortunazijde is Aziz Khalouta terug van een schorsing. De vermoedelijke opstelling van Fortuna Sittard: Leon ter Wielen, Marco Ospitalieri, Luc Mares, Ferry de Regt, Christopher Braun, Okan Kurt, Kamen Hadzhiev, Aziz Khalouta, Jordie Briels, Roald van Hout en Junior Torunarigha.

Kaartenactie

Om zondagmiddag wat extra publiek naar het stadion te trekken geeft Fortuna Sittard
elke volwassen seizoenskaarthouder en elke volwassene die een entreekaart koopt een gratis toegangskaart voor een kind onder de 15 jaar cadeau.