Fietsdriedaagse Elsloo: fietsen met familie en vrienden

Foto: © Freep!k

Zin in een prachtige fietstocht met vrienden, familie, collega’s of het hele gezin? Kom dan naar de jaarlijkse Fietsdriedaagse Elsloo op zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 juli 2024!

Vanuit het Maaslandcentrum in Elsloo kunt u via drie prachtige fietstochten de beide Limburgen aan weerszijden van de Maas verkennen.

De Fietsdriedaagse

Stichting Sjpaspromotion organiseert al sinds 2007 jaarlijks de Fietsdriedaagse vanuit Elsloo. De fietstochten, met afstanden van 35km en 50km, zijn geschikt voor jong en oud. Deze tochten, herkenbaar voor de fietsers aan de gele pijlen en bewegwijzering, brengen u op plaatsen waar u wellicht nog nooit bent geweest. Iedere dag rijdt u in een andere windrichting wat er voor zorgt dat de tocht weer unieke elementen bevat. Tijdens de rit, waarbij u in de mooiste stukjes Nederlands en Belgisch Limburg komt, verzorgt Sjpaspromotion de rustpost waar u gezellig met andere fietsers een hapje en een drankje kunt nuttigen. Inschrijven is mogelijk bij het Maaslandcentrum in Elsloo op de dag(en) waarop u wilt fietsen.

Informatie

U kunt op alle dagen tussen 09:00 uur en 15:00 uur inschrijven. Het dagtarief bedraagt € 2,50 per persoon, een driedagenkaart kost slechts € 6,00. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee. Elke dag kunt u kiezen uit routes van twee afstanden (±35 kilometer en een verlengde route van ±50 kilometer). De route van 50 kilometer is door middel van een lus gekoppeld aan de kortere route van 35 kilometer, u kunt dus onderweg beslissen hoe ver u fietst. Ook dit jaar probeert de organisatie er weer voor te zorgen dat de routes uniek zijn ten opzichte van voorgaande jaren.

U ontvangt de route op papier en via GPX, terwijl er ook volop pijlen zijn opgehangen. Onderweg kunt u genieten van onze prachtige routes en pauzeren op door ons verzorgde rustposten.

Cookieinstellingen