Zondag Literair Café in Schipperskerk

Foto: Literair Café Schipperskerk

Een groep literaire vrienden presenteert zondag 23 juni een literair café in de voormalige kerk van Schipperskerk, nabij Grevenbicht-Papenhoven.

Op het programma staan Danny Danker – onder meer bekend als performance-slam- en rapdichteres, Annemarie Gulikers – vier jaar lang dichteres van het land van Zwentibold, Willem Kurstjens – dichter, schrijver, uitgever en vertaler en de dichter, schrijver en journalist Ton van Reen.
Ruud Verhoeven brengt naast eigen liederen ook Limburgse bewerkingen van Franse chansons en songs van Leonard Cohen ten gehore.

Later dit jaar staan nog twee optredens van dichters en schrijvers gepland. Zo nodigt dichter Jacques Smeets op zondag 8 september diverse dichters, schrijvers en een muzikant uit en staat het volgende literair café voor zondag 6 oktober op de agenda.

De Petrus en Pauluskerk van Schipperskerk vormt het verblijf van edelsmid Marieke Russel en haar man Pierre Coumans en doet tevens dienst als atelier en onderkomen voor cursussen, workshops en evenementen.

Aanvang 14:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur). De toegang is gratis. Locatie: Sterre der Zeeplein 12, Schipperskerk.

Cookieinstellingen