Brandweer Stein viert 75-jarig bestaan

Foto:

De brandweer van Stein bracht haar jubileum via Burgernet onder de aandacht van 432 deelnemers in de gemeente.

Dit jaar bestaat de Brandweer Stein 75 jaar. Om dit te vieren organiseert de brandweer in samenwerking met de gemeente Stein op zaterdag 7 september aanstaande van 10.00 uur tot 16.00 uur een open dag in de omgeving van de kazerne en het gemeentehuis.
Burgemeester Ger Koopmans nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het wordt een spectaculaire dag en een prachtige gelegenheid voor u om een compleet beeld te krijgen van alle aspecten van de hulpverlening die dag en nacht voor iedereen paraat staat. Gevarieerde demonstraties laten zien wat mensen uit de veiligheidsketen dagelijks meemaken.
Progamma: veel actie!
Naast veel brandweereenheden (ook uit het buitenland en bedrijfsbrandweer) zijn alle partners in de veiligheidsketen aanwezig, zoals politie, GGD, defensie en Burgernet. Naast vele vlammende demonstraties wordt informatie gegeven over de werkzaamheden. Kortom: veel deelnemers, diverse spectaculaire acties en voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.
Demonstraties
11:00 uur demonstratie verkeersongeval door eenheid Geleen
12:00 uur demonstratie duiken door duikteam regionale brandweer Zuid- Limburg (locatie zwembad)
14:00 uur demonstratie Bike – Team Politie Limburg Zuid (onder voorbehoud)
15:00 uur demonstratie verkeersongeval door eenheid Geleen
Wegafsluiting
Om de dag veilig te organiseren, wordt de Stadhouderslaan vanaf de rotonde met de Napoleonsbaan tot aan de Dieterenstraat afgesloten voor al het verkeer. Het tankstation blijft vanuit de richting Urmond bereikbaar.
Parkeren
Bezoekers kunnen auto’s parkeren het parkeerterrein bij de voormalige SuperConfex. Van het parkeerterrein worden gasten met (brandweer)busjes naar het feestterrein gebracht.
Vragen?
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met de heer Ger Verheijen via telefoonnummer 06-23228448. Een mail kunt u sturen naar [email protected] .
Cookieinstellingen