Concert Canto in Forum: Back in Time

Foto:

Het 120 man sterke gelegenheidskoor Canto Limburg organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 november twee unieke concerten met als titel ‘Canto back in time’. De concerten worden gehouden in het Forum in Sittard en beginnen om 20.00 uur.

Net als voorgaande jaren – het eerste concert van Canto Limburg werd zeven jaar geleden gehouden – belooft het weer een spectaculaire show te worden. Dit jaar met prachtige songs uit de jaren 70, 80 en 90. Een programma dat een breed publiek zal aanspreken!
Dit project is bijzonder omdat meer dan 70 leerlingen van de Philips van Horne Scholengemeenschap uit Weert meedoen. Samen met Stan Peters, Marco Gerits en jonge getalenteerden krijgen ze de kans om hun muzikale talent ten gehore te brengen.
Aan de concerten werken de volgende talenten mee:
  • Stan Peters, o.a. Proms Roermond, Sniffer, Rainy Day en From USA
  • Marco Gerits, o.a. the Voice of Holland
  • Christian Martens, o.a. Prinses Christina Concours, Eujazz en North Sea Jazz Festival
  • Emilia Califano, Marieke Moonen en Elsemiek Piepers succesvol op o.a. Unplugged en Muziekgala Weert
  • The Oaken Towels, talentvolle band stond o.a. in het voorprogramma bij Nick & Simon.
The Family Guys en Leon Dijkstra op piano begeleiden het projectkoor. De muzikale leiding en organisatie is in handen van organisator en dirigent John Gerits uit Genhout (Beek). De presentatie van beide concertavonden wordt verzorgd door Eric Kempkens.
Kaarten zijn in de voorverkoop voor 14 euro per stuk te verkrijgen bij Lenders Mannenmode, Markt 120a in Geleen. U kunt uw kaarten ook bestellen door een mail te sturen aan [email protected]. Op de concertdagen zelf kosten de kaarten aan de dagkassa 15 euro. Vrienden van Canto genieten speciale korting op de entreekaart.
» Kijk voor meer informatieop www.cantolimburg.nl
canto-forum-2013-flyer-horizontaal
Cookieinstellingen