Boeken en kledingbeurs Vincentiusvereniging 

De Vincentiusvereniging is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening en vanuit het gedachtegoed van Vincentius, een structurele bijdrage wil leveren aan een goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.

Enige tijd geleden meldde zich een jong meisje van 18 jaar, dat op kamers woont. Ze verwacht binnenkort een baby, Zij heeft geen geld om spullen te kopen. Zij heeft schulden en staat onder bewindvoering. De Vincentiusvereniging Geleen zorgt voor kleding uit haar kledingwinkel. Ook zal zij worden geholpen met de inrichting van haar flatje, dat ze binnenkort krijgt toegewezen.
Voor deze en andere hulpvragen organiseert de Vincentiusvereniging Geleen maandelijks haar grote boeken-en kledingbeurs. De opbrengst komt en goede aan mensen in een kwetsbare situatie.
Aanbieden goederen
Sinds kort kunnen goede spullen via de website aan de Vincentiusvereniging worden aangeboden. Alle vrijwilligers kunnen dan snel inzicht krijgen in het actuele aanbod van meubilair/witgoed dat binnen een straal van 20 km om Geleen beschikbaar is en rechtstreeks kan worden bezorgd op het adres van de hulpvraag. 
Giften fiscaal aftrekbaar
U kunt onze vereniging helpen door middel van een bijdrage op ons rekeningnummer NL34RABO0130551937 t.n.v. Vincentiusvereniging Geleen onder vermelding van ‘gift’ of door de Vincentiusvereniging Geleen in uw testament te laten opnemen. Wij zijn een door de Belastingdienst erkende “Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI), hetgeen betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.
Cookieinstellingen