Gezonde voeding en ‘Superfoods’

Foto:

Volgens het Voedingscentrum bestaan ‘Superfoods’ helemaal niet. Welke mening Robert Smulders, eigenaar van Reformhuis Smulders Sittard met ruim 40 jaar ervaring in de gezonde voedingsbranche, over ‘Superfoods’ en over gezonde voeding heeft kunt u zelf ontdekken op een bijeenkomst over voeding die op dinsdag 20 mei plaatsvindt bij Bagels & Beans.

Zijn ‘Superfoods’ echt zo super? Is suiker slecht? Mag ik nog wel brood eten? Wat kan ik het beste drinken? Hoeveel groenten en fruit moet ik eten? Welke vis moet ik eten? Moet ik zuivel gebruiken? Waarom zijn noten en zaden zo belangrijk in onze voeding? Is kokosolie niet slecht? Wat is zo bijzonder aan groene thee? Wat zijn oplosbare vezels? Wat zijn vetzuren? Moet ik vitaminepillen gebruiken? 
Smulders wil op deze bijeenkomst antwoord geven op een aantal van deze vragen. Verder zal hij tips geven om op een eenvoudige manier stap voor stap je voeding op een beter peil te brengen.
Als u deze bijeenkomst wilt bezoeken, stuur dan een bericht aan [email protected]. Per deelnemer wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Daarbij inbegrepen is een lekkere kop biologische thee of fairtrade koffie met een portie ‘Superfoods’.
De avond begint om 19.30 uur.
Lees ook: 
Cookieinstellingen