Summer of Sports and … Arts

Voor het zesde jaar op rij organiseren Ecsplore, Leerbedrijf Sprint en Partners in Welzijn samen het zomerprogramma ‘Summer of Sports and… Arts!’. Ook dit jaar staat het programma, bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, weer garant voor een groot spektakel. 

Summer of Sports and… Arts! biedt zes weken lang drie activiteiten per week. Elke week is er op maandag en woensdag een afwisselende en leuke sport- en beweegactiviteiten in Sittard-Geleen. En op vrijdag een leuke activiteit met een cultureel tintje. Kinderen die niet op vakantie zijn hoeven zich dus absoluut niet te vervelen!
programma-axplore-zomer-2014
Poolparty
Ter afsluiting van het zomerprogramma en de schoolvakantie is er op vrijdag 22 augustus van 14.00 uur tot 17.00 uur een Poolparty in zwembad De Nieuwe Hateboer aan de Sportcentrumlaan in Sittard.
Inschrijven verplicht
Inschrijven voor de activiteiten is verplicht. Kosten voor deelname zijn  € 2,00 per keer. Inschrijven is mogelijk op www.ecsplore.nl. Kijk voor meer informatie op de website of bel (046) 475 72 61. Per activiteit kunnen een beperkt aantal kinderen deelnemen (vol=vol). 
Cookieinstellingen