De Roetsj nodigt haar buren uit

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Speeltuin De Roetsj in het Limbrichterveld nodigt alle buren van het Limbrichterveld en Hoogveld uit op de jaarlijkse Burendag op zaterdag 27 september. Burendag is een initiatief van het Nationale Oranje Fonds.

Het motto dat De Roetsj dit jaar aan Burendag geeft is “Wij versieren samen onze wijk”. 
Van 10:30 uur tot 17:00 uur gaan groot en klein aan de slag met knutselen: vogelhuisjes bouwen en verven, schilderijtjes maken, vingerhaken, breien en meer om de bomen in de speeltuin mee op te fleuren. Kinderen kunnen daarbij van de volwassenen leren. De werkstukken worden in De Roetsj opgehangen, zodat ze nog vaak te bezichtigen zijn. Hebt u garen? Breng dat dan mee die dag. 
Speeltuin De Roetsj zorgt voor wat lekkers en muziek.
De organisatie is in handen van de mensen die dat verleden jaar ook hebben gedaan, zij willen dat het voor iedereen opnieuw een super dag wordt. Heeft u vragen of nog een leuk idee? Kom ermee op de proppen! Zijn er nog mensen en of instanties die mee willen doen? Geef je dan op bij [email protected] of in De Roetsj. Kijk voor meer informatie ook op de posters bij u in de buurt.
Kom op 27 september naar De Roetsj en neem uw buren mee! Heeft u geen zin om iets te doen natuurlijk ook helemaal prima, kom dan gewoon voor de sfeer en een lekker bakje koffie met iets lekkers.
Cookieinstellingen