Finales TVK en KVL komen er weer aan

Foto: © Arjan Krijntjes Fotografie

Verschillende deelnemers uit ‘Groot Zitterd’ aan de halve finales van zowel het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) als het Tiener Vasteloavesleedjes Konkoer (TVK) zijn doorgedrongen tot de finales.

Dat meldt stadsvarnavalsvereniging De Marotte Zitterd.

In het Asta Theater te Beek stond de door CV de Doorzetters georganiseerde tweede halve finale van het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestivalop het programma. De door CV de Doorzetters georganiseerde tweede halve finale kende acht deelnemers, waarvan er vier afkomstig waren uit de gemeente Sittard-Geleen. De Sjtadssjool met Eine top vastelaovend, basisschool Munstergeleen met Geise mit en Sanne Creemers uit Limbricht met Polonaise door de sjool staan op 28 januari in de grote KVL-finale in De Schakel in Reuver. Basisschool Overhoven greep met Konfetti jammer genoeg naast een finaleplaats voor het KVL.

Sterre Cuypers streed later op de zondagmiddag in Gasterie de Dobbelsteyn in Doenrade voor een finaleplaats voor het Tiener Vasteloavesleidjes Konkoers (TVK). Ook zij behaalde met het Marotte Tienerleidje Veer Gaon d’r veur de gehoopte plek in de finale voor het concours. De finale van het TVK vindt op zaterdagavond 19 januari 2018 plaats in zalencentrum de Hanenhof in Geleen.

Cookieinstellingen