De Sjoutvotte roepen vrijdag hun prins uit

Foto: Els Diederen [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons / De SJoutvotte

Wie wordt de nieuwe heerser over het Sjoutvotte rijk in Geleen-Zuid/Kluis? Aanstaande vrijdagavond 10 januari wordt die vraag beantwoord.

Dat gebeurt met een avondvullend programma in de sporthal van het Graaf Huyncollege. Dan wordt allereerst op gepaste wijze afscheid genomen van Prins Ben I. Later op de avond wordt dan de nieuwe prins uitgeroepen. Wie oh wie zal heeft komend jaar de scepter in handen?

De avond wordt uiteraard opgeluisterd door de trots van de Sjoutvotte, de Dansmariekes. Ook Frans Theunisz, drager van de Piet Giesbers Medaille, is van de partij en hij zal de zaal opwarmen voor de hoofdact van de avond, de Belgische formatie DOMINO.

DOMINO is niet voor niets de meest geboekte band van Vlaanderen. DOMINO staat voor mobiele muziek tussen de mensen met een allround repertoire en gaat heerlijk interactief en spontaan te werk en produceert bovendien een mooi gekleurde en aangename klank voor ieders oren.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de uitroepingszitting, maar wees er snel bij, want vol is vol! Kaarten kunnen worden aangevraagd door een e-mail te sturen aan [email protected] met vermelding van uw naam en het aantal gewenste kaarten.

De entree bedraagt 5 euro. Bij inlevering van de entreekaart bij de bonnenverkoop krijg je ook nog eens twee gratis consumptiebonnen!

Cookieinstellingen