Ode van Jan Linders Sittard aan de prinsen van Sittard e.o.

Foto: Els Diederen [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

Jan Linders – supermarktketen van het zuiden – brengt dit carnavalsseizoen een bijzondere ode aan alle carnavalsprinsen.

Daarvoor heeft de supermarktketen meer dan 200 prinsen unieke lokale prinsenposters laten ontwerpen en drukken. De posters worden gratis verspreid onder klanten.

Inspelend op de traditie in het zuiden om met carnaval ramen, gevels en straten te versieren, verstrekt Jan Linders in de weken vóór carnaval – vanaf 8 februari – meer dan 200 unieke prinsenposters. De posters zijn gratis verkrijgbaar bij de Jan Linders supermarkt in de (omliggende) plaats van de betreffende prins (of prinses). Op deze manier worden de prinsen van het zuiden in het zonnetje gezet, komt een feestelijk straatbeeld tot stand en wordt het mooiste feest van het jaar écht samen gevierd.

Op 8 februari om 11:11 uur worden de posters in de supermarkt van Jan Linders aan de Industriestraat in Sittard tijdens een feestelijk moment met muziek, koffie en wat lekkers uitgereikt aan de prinsen van Sittard, Born, Nieuwstadt, Limbricht, Einighausen, Obbicht en Guttecoven. Klanten zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom om dit mee te vieren en alvast hun gratis prinsenposter op te halen.

De supermarkt daagt klanten verder uit om mee te doen aan de winactie ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’ en heeft verder een spaaractie waarmee klanten kunnen sparen voor een ‘draagtray scepter’.

Reacties