Galaconcert Marinierskapel der Koninklijke Marine in Obbicht

Foto: Marinierskapel

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is het muzikale visitekaartje van de Nederlandse krijgsmacht en treedt op bij tal van ceremonies en gelegenheden in binnen- en buitenland.

Concordia Obbicht is dan ook bijzonder vereerd dat dit professionele, nationaal en internationaal vermaarde harmonieorkest in het kader van Belaef Blaosmeziek en het 125-jarig jubileum van Concordia een galaconcert komt geven op vrijdag 20 september aanstaande in de Willibrorduskerk in Obbicht.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine zal die avond onder leiding van Majoor der Mariniers Arjan Tien een concert verzorgen waarbij in het eerste gedeelte het accent ligt op symfonische blaasmuziek met solisten uit eigen gelederen. Na de pauze wordt de orkestopstelling gewijzigd in een bigbandopstelling en wisselen jazz, pop en entertainment op hoog niveau elkaar af.

Het concert start om 20:00 uur. De Willibrorduskerk is die avond open voor publiek vanaf 19:00 uur. Kaarten voor dit bijzondere Galaconcert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk via de website van Concordia Obbicht www.concordiaobbicht.nl.

article
163979
De Marinierskapel der Koninklijke Marine is het muzikale visitekaartje van de Nederlandse krijgsmacht en treedt
https://sittard-geleen.nieuws.nl/evenementen/galaconcert-marinierskapel-der-koninklijke-marine-in-obbicht/
2019-06-08T19:30:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/06/08191538/Marinierskapel-Korpsconcert-foto-Louis-Meulstee.jpg