Red Herring treedt op in het Podiumkerkje

Aan de vooravond van het tweede Bluegrass Festival in Grevenbicht treedt op vrijdagavond 24 oktober 2014 de bekende BlueGrass Band Red Herring op in het Podiumkerkje. 

Het optreden maakt dan ook onderdeel uit van de festiviteiten rond BlueGrass Beeg, het nu voor de tweede keer georganiseerde BlueGrass Festival dat op een laagdrempelige manier rekening houdt met mensen met een aan autisme gerelateerde beperking. Het festival wordt georganiseerd door Stichting AutiVriendelijk Limburg, in samenwerking met Stichting Daelzicht en “OZO doe ik mee”.
Op vrijdagavond 24 oktober geeft Red Herring alvast een voorproefje van de BlueGrass muziek die op zaterdag 25 oktober in alle hevigheid losbarst! Red Herring verzorgt deze avond de muziek tijdens de informele avond die Stichting AutiVriendelijk Limburg aanbiedt aan de sponsors en medewerkers die het Festival mogelijk maken. Wie op uitnodiging van de Stichting binnenkomt, hoeft geen entree te betalen. Alle andere BlueGrass liefhebbers betalen slechts 5 euro entree.
Kaartverkoop uitsluitend via [email protected] (dus niet via het podiumkerkje).
» meer info over Red Herring: www.red-herring.nl
Cookieinstellingen