Symposium: ‘Meedoen is winnen’

Fortuna Sittard organiseert in samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen op 30 oktober aanstaande het MVO symposium ‘Meedoen is winnen: De winst van maatschappelijke participatie’.

Op het symposium wordt uitgebreid ingegaan op maatschappelijke participatie in de brede zin van het woord. Voetbal- en sportverenigingen kunnen hier natuurlijk een flinke bijdrage in leveren. 
Ook nemen steeds meer ondernemers hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op dit vlak serieus. Hierbij draait het niet alleen om ‘werk’ en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook om vrijetijdsbesteding,  het onderhouden van sociale contacten, het opdoen van vaardigheden en het versterken van het gevoel van eigenwaarde opdat mensen volwaardig deel uit kunnen maken van de samenleving.
 
Kortom, een inspirerend programma met een concrete en praktijkgerichte insteek voor sportverenigingen, ondernemers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden.
Het symposium wordt op donderdag 30 oktober gehouden in het stadion aan de Milaanstraat 120. Aanvang 16:00 uur, sluiting 20:30 uur.
Cookieinstellingen