Besluitenlijst week 21 (18-05-2015)

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 21 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Jaarrekening 2014, ontwerpbegroting 2016 en meerjarenbegroting 2017-2020
RUD Zuid-Limburg
Het college besluit de gemeenteraad te informeren over de jaarrekening 2014, de ontwerpbegroting 2016 en meerjarenbegroting 2017-2020 RUD Zuid-Limburg en voor te stellen geen zienswijze in te dienen
Informatie: Jean Sijmons
Telefoon: 046-4778764
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox

Afwikkeling Gemeenschappelijke Regeling Bestuursacademie Zuid-Nederland (GR-BAZN)
Het college deelt de vereffeningscommissie van de Gemeenschappelijke Regeling Bestuursacademie Zuid-Nederland mede, dat het college niet instemt met het verzoek om het aandeel van de gemeente Sittard-Geleen in het liquidatiesaldo van de Gemeenschappelijke Regeling Bestuursacademie Zuid-Nederland beschikbaar te stellen voor de vorming van een opleidingsfonds voor high potentials.
Informatie: Bert Ehlen
Telefoon: 046-4777721
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels

Algemene subsidieverordening gemeente Sittard-Geleen 2015 en de Subsidieregeling vrijwilligerswerk 2015.
De Algemene subsidieverordening gemeente Sittard-Geleen 2009 (ASV) is geëvalueerd, zowel intern als extern. Tevens heeft de VNG een nieuwe model van de ASV uitgebracht. Dit heeft geleid tot een nieuwe ASV voor 2015. Het college stelt de gemeenteraad voor deze ASV voor 2015 vast te stellen.
Verder zijn vijf beleidsregels geëvalueerd en samengevoegd tot één subsidieregeling vrijwilligerswerk 2015. Het college heeft deze subsidieregeling vrijwilligerswerk 2015 vastgesteld en de vijf beleidsregels ingetrokken. Dit zijn:

  1. Beleidsregels subsidiering Vrijwilligers-organisaties Welzijn en Zorg;
  2. Beleidsregels subsidiering topsportverenigingen;
  3. Beleidsregels subsidiering Jeugd- en Jongerenwerk;
  4. Beleidsregels subsidiering Amateursport;
  5. Beleidsregels structurele subsidiering Cultuur.

Informatie: Maurice Leenders
Telefoon: 046-4777760
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Cookieinstellingen