Gemeente Sittard-Geleen zoekt jeugdsportkampioenen

Foto: CC0

Traditiegetrouw worden tussen Kerst en nieuwjaar alle jeugdige sportkampioenen uit de gemeente in het zonnetje tijdens de Dag der Jeugdkampioenen.

Dat is ieder jaar een feest, alleen al vanwege het grote aantal jongeren dat tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt gehuldigd.

Vorig jaar waren er maar liefst 850 jeugdsporters in ons midden, toppers die alléén of in teamverband schitterende prestaties lieten zien en zichzelf, hun vereniging én de sport op de kaart zetten. Tijdens de Dag der Jeugdkampioenen passeren deze prestaties de revue en worden de sporters één voor één gehuldigd door de burgemeester, de wethouder sport en een speciale gast.

Aanmelden jeugdsportkampioenen

Om niemand over het hoofd te zien, vraagt de gemeente alle sportverenigingen in Sittard-Geleen om hun jeugdsportkampioenen 2019 vóór 1 november aan te melden. Het gaat dan om alle jeugdleden en jeugdteams die in 2019 kampioen zijn geworden in hun categorie. Ken of ben je een jeugdsportkampioen? Breng dit bericht dan zeker onder de aandacht van de vereniging!

Voorwaarden

Aan de huldiging zijn twee voorwaarden verbonden:

  • De jeugdkampioen of het jeugdteam (tot en met 18 jaar) is in 2019 in competitieverband in zijn of haar categorie kampioen (1e) geworden
  • De tak van sport is aangesloten bij een landelijk erkende sportkoepel/sportbond

Uitnodiging

De aangemelde kampioenen krijgen later dit jaar een officiële uitnodiging voor de Dag der Jeugdkampioenen 2019, met daarin informatie over de datum, locatie en het programma.

Reacties