Inclusie: Sittard-Geleen werkt aan gemeente waarin iedereen meedoet

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De lokale inclusie agenda is het plan waarin staat hoe de gemeente Sittard-Geleen uitvoering geeft aan het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap.

De gemeenteraad heeft deze Agenda op 8 juli 2020 vastgesteld.

 • Lokale Inclusie Agenda Sittard-Geleen
  De lokale inclusie agenda is het plan waarin staat hoe wij als gemeente uitvoering geven aan het VN-verdrag. In een inclusieve samenleving zijn er geen speciale voorzieningen voor mensen met een beperking.
 • Tweede bijeenkomst over inclusie op 20 september 2019
  Verslag van de verdiepingsbijeenkomst Lokale Inclusie Agenda Sittard-Geleen, op 20 september 2019 in het Fletcher Hotel in Sittard-Geleen.
 • Slotbijeenkomst over inclusie op 15 november 2019
  Op 15 november vond de derde en laatste bijeenkomst over de Lokale Inclusie Agenda plaats. Inwoners met een beperking, ambtenaren en vertegenwoordigers van belangengroepen gingen een hele ochtend (inter)actief met inclusie aan de slag.
 • Startbijeenkomst Inclusie 21 juni 2019
  Op 21 juni vond de startbijeenkomst Lokale Inclusie Agenda plaats, in het Fletcher Wellness-Hotel in Sittard. Inwoners met een beperking, ambtenaren en vertegenwoordigers van belangengroepen gingen hier een hele ochtend (inter)actief met inclusie aan de slag.

Reacties