Een afspraak maken bij de gemeente kost niets

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Gemeente Sittard-Geleen meldt op zijn Facebookpagina meerdere meldingen te hebben ontvangen van mensen die via de website afspraakloket.nl een afspraak maakten bij de gemeente.

Afspraakloket.nl is een commerciële dienstverlener waar mensen allerlei afspraken kunnen laten regelen. Maar dat kost wel geld. Mensen die een via afspraakloket.nl een afspraak hebben gemaakt bij de Gemeente Sittard-Geleen moesten daarvoor betalen.

De Gemeente Sittard-Geleen wijst erop niets met de website afspraakloket.nl te maken te hebben. Iedereen kan eenvoudig zelf een afspraak maken met de gemeente. Dat kan telefonisch via het verkorte nummer 14-046 of via de website van de gemeente. En dat kost u helemaal niets.

Maak alleen in noodzakelijke gevallen een afspraak in de Stadswinkel. Kijk op de website of u uw aanvraag mogelijk online kunt doen of telefonisch af kunt handelen. Veel zaken kunt u direct via onze website regelen. Ook vraagt de gemeente u om bij verkoudheidsklachten de afspraak te wijzigen of te annuleren.

Reacties