Vastelaoveshart voor Loek Lemmens en Hofkapel De Munsterglaner

Foto: Els Diederen [CC-BY-SA-3.0] via Wikimedia Commons

Burgemeester Verheijen heeft tijdens het Vastelaovestreffe in Munstergeleen het Vastelaoveshart 2024 uitgereikt aan Loek Lemmens uit Munstergeleen en Hofkapel De Munsterglaner.

Deze onderscheiding kent de gemeente Sittard-Geleen jaarlijks toe aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk maakt voor het carnaval in onze gemeente.

Als kapelmeester van Fanfare Juliana Munstergeleen verzorgt de heer Lemmens de presentatie van de succesvolle vastelaovesconcerten die de vereniging jaarlijks organiseert in Munstergeleen. Daarnaast is de heer Lemmens in 2024 veertig jaar dirigent van Amusementsorkest De Munsterglaner. De Munsterglaner is sinds jaar en dag de Hofkapel van carnavalsvereniging De Haverbüle uit Munstergeleen. De leden van de Munsterglaner luisteren alle carnavalsevenementen van de Haverbüle op. Denk hierbij aan de zittingen, de prinsenreceptie, de machtsoverdracht voor carnaval.

De uitreiking van ’t Vastelaoveshart 2024 vond plaats tijdens het Vastelaovestreffe om 20:00 uur in ’t Trefpunt in Munstergeleen.

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen