Besluitenlijst Week 13 2024

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 13 van 2024 een besluit heeft genomen.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 43 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Besluitenlijst Week 13 2024

Onderzoek nieuw gemeenschapshuis Munstergeleen
Het college van B&W heeft besloten om een onderzoek te laten uitvoeren naar het voorzieningenniveau van maatschappelijk vastgoed in de kern Munstergeleen.
Portefeuillehouder: wethouder Andries Houtakker

Subsidieverlening 2024 Sportstichting Sittard-Geleen
Het college van B&W heeft besloten om voor 2024 een subsidie van € 6.516.400 te verlenen aan Sportstichting Sittard-Geleen. De subsidie is bedoeld voor het beheren en onderhouden van de vijftig sportaccommodaties in de gemeente Sittard-Geleen. Het gaat hierbij om sporthallen, gymzalen, sportvelden en zwembad De Nieuwe Hateboer. Met het beheer en onderhoud zorgt de Sportstichting dat op deze locaties goed en veilig gesport kan worden.
Portefeuillehouder: wethouder Andries Houtakkers

Gebiedsbiografie Sittard-Geleen, rapporten Verleden en Heden
Het college van B&W heeft kennisgenomen van de rapporten Verleden en Heden van degebiedsbiografie Sittard-Geleen. Het college stemt ermee in dat de rapporten op verzoek beschikbaar worden gesteld aan geïnteresseerden. Op deze manier wordt de ontstaansgeschiedenis en de kennis van het landschap van Sittard-Geleen in bredere zin gedeeld en vergroot.
Portefeuillehouder: wethouder Ivo Tillie

Vragen ex artikel 43 RVO inzake locatie gezocht voor het Veteranen Search team
De fractie PIT heeft vragen gesteld over een zoekvraag voor een locatie voor het Veteranen Search Team (VST). Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Portefeuillehouder: burgemeester Hans Verheijen en wethouder Leon Geilen

Vragen ex artikel 43 RVO inzake toegepaste beleid bieZefke
De fractie Lokaal SGB heeft vragen gesteld over het toegepast beleid bij bieZefke. Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Portefeuillehouder: wethouder Ivo Tillie

Vragen ex artikel 43 RVO inzake Groene Bon
De fractie GroenLinks heeft vragen gesteld rondom de Groene Bon. Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Portefeuillehouder: wethouder Ivo Tillie

Cookieinstellingen