Werkzaamheden op de Hemelsley in Sittard

Foto: Gemeente Sittard-Geleen

Er wordt al een tijdje hard gewerkt aan de Hemelsley in Sittard. De weg, de trottoirs en een deel van het groen in de Hemelsley krijgen een grote opknapbeurt.

De gemeente heeft samen met de bewoners en ondernemers de nieuwe inrichting besproken. Met als belangrijkste onderwerp een weg die ingericht is voor de toekomst met een goede veiligheid voor het verkeer.

De werkzaamheden naderen hun voltooiing. Vandaag wordt verdergegaan met het aanbrengen van de toplaag van het asfalt vanaf de Dr. Nolenslaan tot en met de Tudderenderweg én vanaf de Tudderenderweg tot en met de Mozartstraat. Dan zijn deze delen van de weg helemaal afgesloten. Op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli wordt de rode toplaag voor de fietspaden aangebracht.

Op donderdag 11 juli wordt gewerkt op de kruispunten Rapunzel, Peter Paul Rubensstraat, Pieter Breughelstraat en Burgemeester Kampstraat. Deze kruispunten zijn deze dag afgesloten. De andere kruispunten met de Hemelsley zijn dan wel open. Vrijdag 12 juli wordt de rode toplaag aangebracht op de kruispunten Van Eijkstraat en Broeksittarderweg. Deze kruispunten zijn dan afgesloten. De andere kruispunten met de Hemelsley zijn dan weer open.

Cookieinstellingen