Machtig Prachtige Feesten in Geleen

De Marcellinus en Petrusfeesten in Geleen kregen dit jaar een verrassende uitbreiding met straattheater, die mogelijk oude tijden zal doen herleven.

De Mega Party op zaterdagavond was al een geweldig feest. En ook de traditionele zondaginvulling met Bourgondische Brunch en live-muziek stond weer als een huis. 
Het publiek kon zondag tijdens de brunch genieten van optredens van de Geleense harmonieën en het DSM-Sabic koor. Later die middag werd de bühne bezet door onder meer Wahnsinn, Richtig Rex en de Janse Bagge Bend. Het programma was goed voor een druk bezet feestpaviljoen en een stampvol voorterrein.
De organisatie van de M&P Feesten had bedacht dat het hoog tijd werd om weer eens wat straattheater terug te brengen in de stad die daar jarenlang furore mee maakte. Samen met een grote kunstmarkt op de Nieuwe Markt viel er voor het publiek – jong en oud – dan ook veel te zien en te genieten: dans, zang, theater, muziek en stands met allerlei kunstvoorwerpen van professionele en amateurkunstenaars. Onder een aangenaam zonnetje leidde dat tot het eerste vakantiegevoel van het jaar.
Cookieinstellingen