Zonnekracht in Geleen Zuid & Kluis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf schone energie op te wekken. Met zonnepanelen op het dak. Goed voor het milieu. Goed voor het klimaat. En goed voor hun beurs!

Wilt u zonnepanelen op uw dak? Vindt u het alleen ook zo ingewikkeld en veel gedoe? Het kan veel gemakkelijker om samen met stadsbewoners uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om zelf elektriciteit te produceren uit zonne-energie. Daarom organiseert Laura Monathen gratis informatiebijeenkomsten om zonnekracht in Sittard-Geleen een zetje te geven; ondersteuning bij keuze, aanschaf en installatie.
Zonnepanelen renderen beter dan uw spaarrekening! 
Steeds meer mensen in Nederland besluiten om zelf energie te gaan produceren. Door een eenmalige investering in een aantal zonnepanelen op hun dak garanderen ze zichzelf voor vele jaren van een lage energierekening en maken ze zich minder kwetsbaar voor de verhogingen van de energieprijs. Het kan bijna niet simpeler… zou u denken! De praktijk blijkt echter weerbarstiger.
Op de zonnepanelenmarkt is er erg veel keuze aan apparatuur en zijn er tientallen installateurs actief. Het onderling vergelijken van offertes is door die verscheidenheid voor een leek vaak moeilijk. En wilt u graag een advies hebben, wie is er om dan kundig en onpartijdig genoeg om te kunnen vertrouwen? 
Afgelopen jaar zijn al 500 enthousiaste burgers over gegaan op zonne-energie met de provinciale subsidie. Burgers werken samen. Laura Monathen wil mensen aanmoedigen en inspireren voor een leefbare, duurzame stad. 
Installateurs op het gebied van zonne-energie zijn op de informatiebijeenkomst aanwezig en er is volop ruimte om allerlei vragen te stellen. Doel van de avond is om informatie te verschaffen en biedt tevens de gelegenheid om mensen bij elkaar te brengen die door samen te werken een goede installatie voor een mooie prijs willen aanschaffen!
De eerstvolgende informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 juni in Laco Glanerbrook, Kummendadestraat 45 in Geleen. De bijeenkomst begint om 19.45 uur. Wees op tijd aanwezig, want er zijn slechts 60 plaatsen en vol=vol.
Programma
De avond start met een algemene presentatie over zonne-energie: wat komt er bij kijken, welke daken zijn geschikt, wat zijn de kosten en wat levert het op? Ook wordt er informatie gegeven over de landelijke subsidieregeling op zonnepanelen. Deze presentatie wordt verzorgd door Jan Muijtjens. Hij zal ook over zijn eigen ervaringen met zonnepanelen vertellen. Vervolgens vertelt Laura Monathen kort over energieleverancier Greenchoice.
Daarna zullen twee lokale installateurs – Advisol Munstergeleen en New Energy Systems – hun product toelichten, vertellen wat u van hen kunt verwachten bij het aanvragen van een offerte én tenslotte uw vragen beantwoorden.
» kijk voor meer informatie over Zonnekracht op www.nudge.nl.
Cookieinstellingen