Sittardse gewond bij ongeval Napoleonsweg

Foto:

Woensdagochtend vond kort voor 08.00 uur een ongeluk plaats op de Napoleaons weg in Beegden. Een automobiliste uit Sittard raakte daarbij in haar auto bekneld toen haar auto van achteren werd aangereden door een andere vrachtwagen.

De Sittardse stopte achter een vrachtwagen, die moest wachten totdat de rode bestelauto voor hem links kon afslaan naar de Defensieweg. De chauffeur van een achteropkomende vrachtwagen zag te laat dan het verkeer voor hem stilstond en klapte achterop personenauto. Die werd door de kracht van de aanrijding tegen de stilstaande vrachtwagen geperst. 
De personenauto raakte daardoor ernstig bekneld en de bestuurster liep daarbij verwondingen op. Zij is door de brandweer bevrijd uit haar benarde positie en in stabiele toestand per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.
De politie komt graag in contact met de bestuurder van de kleine rode personenauto die rond 8.00 uur vanaf de Napoleonsweg linksaf sloeg richting Defensieweg. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. De Napoleonsweg werd in beide richtingen afgesloten gedurende het technisch onderzoek en het bergen van de voertuigen. Het verkeer wordt omgeleid.
Cookieinstellingen