Grote belangstelling voor Oktoberfeest modeshow

Foto:

De Oktoberfeestmodeshow, die dit jaar voor de derde opeenvolgende keer werd gehouden, mag zich in een steeds groter wordende belangstelling verheugen.Honderden mensen verzamelden zich zondagmiddag omstreeks 15.00 uur op de Markt in Sittard om de nieuwste Dirndls en Lederhosen – want zonder de gepast outfit is het Oktoberfeest niet compleet – te aanschouwen. Het geheel werd ook dit jaar weer aan elkaar gepraat door Dieter Koblenz.

Als eerste werden de huidige Miss Oktoberfeest Charlotte Rademacher en haar opvolgster, Minouche Heinemans, door Henk Steuns van Lederhosenland aan het publiek voorgesteld.
modeshow-met-twee-missen-2012-en-2013
Henk Steuns van Lederhosenland links geflankeerd door de huidige Miss, Charlotte Rademacher, en rechts door de toekomstige Miss, Minouche Heinemans
Tevens ging zondagmiddag de jaarlijkse kraskaartenactie van start. Bij een aankoop van 10 euro of meer ontvangen klanten een kraskaart, waarmee allerlei leuke prijzen zijn te winnen die tijdens het Oktoberfeest (van 11 tot en met 16 oktober) kunnen worden ingewisseld.
Cookieinstellingen