Kastelen Rally ten bate van restauratie Verschueren pijporgel

Op zondag 25 mei 2014 organiseert LEO Club Sittard-Geleen de Limburgse Kastelen Fundraising Rally in Zuid-Limburg en Belgisch Limburg. De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan de restauratie van het Verschueren pijporgel uit de kapel van het Frans Klooster in Sittard.

Het Verschueren pijporgel uit de Kapel van het Franse Klooster is gebouwd in het jaar 1939 en is van waarde uit cultureel en historisch oogpunt. In 2010 heeft het orgel zware brandschade geleden, maar het is gelukkig niet verloren gegaan. Een ingrijpende restauratie is echter noodzakelijk om het orgel in zijn oude glorie te herstellen.

De rally start en eindigt in Sittard-Geleen en neemt deelnemers mee langs de mooiste plekjes van Zuid-Limburg en Belgisch Limburg. Op traditionele Limburgse wijze start de dag met koffie en verse vlaai. Halverwege de rally wordt genoten van een heerlijke lunch op een prachtige locatie, om tot slot te eindigen met een gepaste borrel. De rally vindt plaats op 25 mei 2014 van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Er zijn nog plaatsen vrij
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook deelnemen aan de Limburgse Kastelen Fundraising Rally? Meld u dan aan snel aan via het inschrijfformulier op www.leoclubsittard.nl. De kosten bedragen €39,50 per persoon (inclusief inschrijving, ontvangst en lunch). Wacht niet te lang met inschrijven, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
LEO Club Sittard-Geleen
LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jong volwassenen die zich inzetent voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de LIONS Club. Meer informatie over de LEO Club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leoclubsittard.nl.
Foto: de plek in de kapel van het Frans klooster waar het Verschueren pijporgel stond. In de kapel van het leegliggende complex werd in 2010 brand gesticht. Het orgel liep daarbij flinke roetschade op.
Cookieinstellingen