Boeken- en kledingbeurs Vincentiusvereniging

Zaterdag 11 en zondag 12 oktober vindt de maandelijkse boeken- en kledingbeurs van de Vincentiusvereniging in Geleen plaats. Op deze dagen – maar ook op donderdagochtend 16 oktober – gaat tweedehands kleding voor de halve prijs weg. 

De Vincentiusvereniging is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening en vanuit het gedachtegoed van Vincentius, een structurele bijdrage wil leveren aan een goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.
Een praktijkvoorbeeld
Afgelopen week meldde zich een inwoner van onze gemeente, die onder bewindvoering staat en een minimum aan leefgeld krijgt om zijn gezin van te kunnen onderhouden. Hij zat dringend verlegen om winterkleding en geld voor maaltijdvoorzieningen. Zijn gezamenlijke schuld was inmiddels al opgelopen tot ver boven de € 100.000. De Vincentiusvereniging Geleen zal hem helpen door het verstrekken van kleding uit het Vincentiushuis en het betalen van boodschappen.
Voor deze en andere hulpvragen organiseert de Vincentiusvereniging Geleen maandelijks haar grote boeken-en kledingbeurs; voor mensen in een kwetsbare situatie.
De kledingbeurs wordt gehouden van 10:00 tot 16:00 uur.
Adres: Potterstraat 2, Geleen
Cookieinstellingen