Reünie Kelderke op herhaling

Foto:

Het is alweer vijf jaar geleden dat ’t Kelderke met groot succes een reünie hield in Fortunato in Sittard. Nu is het tijd voor de eerste herhaling daarvan. 

De reünie vindt plaats in het schitterend verbouwde poppodium Volt (het voormalige Fenix). De avond is bestemd voor iedereen die herinneringen wil ophalen en delen met leeftijdsgenoten uit de tijd van het Kelderke aan de Rijksweg 43 te Sittard. Voor veel jonge mensen uit Sittard- Geleen en omgeving destijds het favoriete uitgaanscentrum.
Wil je de reünie bijwonen, schrijf je dan in via de website www.kelderke-sittard.com. Zo kan je zien wie er nog meer komen! Je wilt toch ook graag weten welke oude bekende(n) je tegen het lijf gaat lopen.
reunie-kelderke
Wanneer: zaterdag 20 december 2014
Waar: Poppodium Volt, Odasingel 88 te Sittard
Wie: oud-leden, oud-medewerkers, oud-bestuursleden 
Hoe: inschrijven via de website www.kelderke-sittard.com
Optredens: Loose + oud-dj’s van ’t Kelderke!
Entree: 7,50 euro
Hoeveel Volt kun je hebben?!
Het splinternieuwe Volt is een geweldige accommodatie die garant staat voor gezelligheid en ontmoeting, zoals dat destijds in het Kelderke ook het geval was. Zo is er de mogelijkheid om te dansen en te genieten van live muziek van de bekend coverband Loose afgewisseld met de deejees van destijds uit het Kelderke. Plaats van handeling is de super coole concertzaal die zondermeer als de moderne uitvoering van Paradiso uit Amsterdam genoemd kan worden. Daarnaast is er het prachtig ruim opgezette praatcafë waar menige boom opgezet kan worden.
Actie: gratis entreekaart
Er worden gratis entreekaarten ter beschikking gesteld aan diegenen die inhoudelijk een steentje kan bijdragen aan de reünie door het insturen van een leuke anekdote, belevenis, foto en/of filmpje uit zijn of haar tijd uit het Kelderke. Tevens wordt het op prijs gesteld als er gereageerd wordt in het gastenboek op de website. In de komende weken wordt de startpagina regelmatig ge-update. Blijf de berichten op de website en in de media volgen.
Cookieinstellingen